Til Foreningene

                        Greåker, 21.05.01

 

1.                  NAGS' Landsmøte i Sarpsborg 11.03.01

Arrangementet var på alle måter vellykket. Vedlagt følger referat fra selve møtet og for gruppearbeidene, samt deltagerliste, regnskap og revisjonsberetning. Vedtektene ble endret på landsmøtet. Ajourførte vedtekter følger vedlagt.

2.                  Høring: Samleretiske regler for NAGS.

Det ene gruppearbeidet under landsmøtet hadde dette som tema. Resultatet av gruppe­arbeidet går nå ut på høring til foreningene. Utkastet, sammen med et forklarende skriv fra Knut Edvard er vedlagt.

3.                  Ny hjemmeside på Internett

Med god hjelp fra Atle Michalsen, Fredrikstad har vi fått laget en helt ny hjemmeside. Ansvarlig fra landsstyret har vært Thor Sørlie. Adressen er som før: www.nags.net. Ta en titt, og kom gjerne med kommentarer, innspill og andre bidrag!

4.                  Magasinet STEIN as

Søndag 12.03.01 var det generalforsamling i Magasinet STEIN as. Referat fra dette følger også, med følgende vedlegg: Deltagerliste, regnskap, revisjonsberetning og årsberetning.

5.                  3. NAGS' Steintreff på Eidsfoss, 20. – 22. juli 2001

Fjorårets steintreff var en suksess, i år blir det nytt treff som vi håper skal bli enda bedre. Brosjyre og plakat er vedlagt.

6.                  Kontingent for 2001

Blankett for innbetaling av kontingent er vedlagt. Kassereren påpeker at det er meget viktig at det betales innen fristen, som er satt til 30. juni!

7.                  Adresse- og telefonliste for foreningene

Vi sender med en liste over foreningene. Som dere ser er det en del opplysninger vi mangler. For at listen skal være noe verd, ber vi foreningene se etter om oppføringene stemmer, og sende inn opplysningene som skal rettes eller føyes til Knut Edvard. Adressen hans står i brevhodet.

8.                  Stuffer til NAGS-tombola

NAGS skal også i år holde tombola på Steintreffet. Foreningene oppfordres til å levere tombolastuffer på treffet, evt. sende dem til Knut Edvard.

 

Vennlig hilsen

for NAGS' landsstyre

 

 

                                                           

  Jan Strebel, sekretær